Офис сграда "ШАР ПЛАНИНА"

            Офис сграда "Шар планина" се намира в сърцето на София, на ул. Шар планина 33. Мястото е изключително комуникативно - непосредствена близост се намира метростанция Опълченка.

               Сградата се състои от 8 надземни етажа, последните два от които са с по малка квадратура, подари скосяване и отстъпи по нормативи. На всички етажи се разполагат  офиси. На партерия етаж се намира приемната част на сградата, която включва входно пространство, място за портиер със санитарен възел към него и добра визуална връзка с двата входа, стълбище и два асансьора за по 8 човек, както и три офиса, кото разполагат с втори достъп от двора или улицата /подходящи за деловодство, обслужване на клиенти и т.н/. 

               Сутеренът под сграда се ползва за подземен паркинг, складове и технически помещения.

               Подходите за сградата, за подземния паркинг и за двора / където е отктития паркинг/ са откъм ул. „Шар планина“. Осигурена е пряка връзка на надземния паркинг със сградата, посредством второстепенен вход от към двора.

          Сградата е захранена със собсвен дизел генератор с мощност 100 кW. Има изградено структурно окабеляване 6 категория, видеонаблюдение от 12 камери, СОТ, пожароизвестителна инсталация.

               Сградата е с Разрешение за ползване от  22.10.2014 г.