RILA PARK - БОРОВЕЦ

RILA PARK е апартаментен комплекс от затворен тип. Намира в най-високата част к.к. Боровец, на около 200м от ски писта Ястребец 3, на 1480 м надморска височина. Комплекса разполага с просторен двор, частен паркинг за всички собсвеници, външно барбкю, детски площадки, ски гардероб. Разполага с собствен ресторант и СПА център. Спокойстието на обитателите е подсигурено с 24 часова охрана и видеонаблюдение.

Ако сте запалени скиори, няма по-подходящо място за вас. Просто вземете ските от гардероба и след 3 мин пеша сте на ски писта Ястребец, откъдето имате връзка с пистите в целия ски курорт. Прибирането става със ските до Рила парк.

През лятото горе е истинска идилия. Зеленинат и красотата на природата ще Ви опиянят. Децата могата да играят необезпокоявани в двора, да карат колела, ролери и др. Вземете раницата и направете преход в планата. А когато се приберете, се отпуснете в новото си жилище.

 

Комплекс "Рила парк" се състои от две сгради, съответно Рила парк-1 и Рила парк-2.

Конструкция:

Сградите са със стоманобетонова гредова конструкция, върху фундаментна плоча.

Топлоизолация:

10 см EPS по стените и 20 см на покривната конструкция. 

Фасади:

Силиконова драскана мазилка, каменна и  дървена облицовки.

Дограма:

5 камерна PVC дограма, с германски профили, цвят - златен дъб.

Общи части:

Настилки от мрамор, варовик и гранитогрес. Окачени тавани с озвучаване. Стени - латекс.

Апартаменти:

Всички апартаменти са изпълнени според изискаванията за 4 зввезден хотел - контрол на достъ с магнистни карти, пожароизвестяване, локална СОТ инсталация, кабелна телевизия.

Подови настикки - ламиниран паркет и гранитогрес.

Стени - латекс.